Pena Kayu Wawa Taufik
Yang Selalu Ada
July 03, 2019 Comments.. 725
Yang Selalu Ada PERSEMBAHAN DARI HATI Jangan rendahkan dirimu untuk mendapatkan cinta tapi rendahkanlah hatimu untuk memberi cinta Abu Hanifah I didn t find him He found me Love brought him back to me NadineMacam ma
  • Title: Yang Selalu Ada
  • Author: Pena Kayu Wawa Taufik
  • ISBN: -
  • Page: 273
  • Format: Paperback
  • PERSEMBAHAN DARI HATI Jangan rendahkan dirimu untuk mendapatkan cinta, tapi rendahkanlah hatimu untuk memberi cinta Abu Hanifah I didn t find him He found me Love brought him back to me NadineMacam mana kontra sekalipun Nadine dengan Abu Hanifah, tetapi itulah yang membuat hati mereka melekat erat Macam mana cantiknya fesyen tudung colour block, begitu jugalah NPERSEMBAHAN DARI HATI Jangan rendahkan dirimu untuk mendapatkan cinta, tapi rendahkanlah hatimu untuk memberi cinta Abu Hanifah I didn t find him He found me Love brought him back to me NadineMacam mana kontra sekalipun Nadine dengan Abu Hanifah, tetapi itulah yang membuat hati mereka melekat erat Macam mana cantiknya fesyen tudung colour block, begitu jugalah Nadine dan Abu Hanifah.Gabungan dua warna hati yang berbeza Bila disatukan, sedap dipandangRITZANak tinggal, rasa bersalah Nak menurut, rasa kekok Nak percaya, rasa pelik Nak curiga, rasa tak patut Namun Fadh tekad dengan keputusan untuk membawa gadis itu menumpang di rumahnya Ada sesuatu pada Zaza yang membuatkan Fadh terus mahu dekat dengannya.Perkenalan biasa di antara mereka berdua di tempat yang biasa telah membawa kepada satu hubungan yang luar biasa You love me that much, Fadh Zaza Kita kahwin, Za FadhSiapa Zaza, itu tidak penting Yang penting dia harus memilik gadis itu
    • [↠ Yang Selalu Ada || Î PDF Read by ☆ Pena Kayu Wawa Taufik]
      Pena Kayu Wawa Taufik

    1 Blog on “Yang Selalu Ada

    1. Ms. Firda says:

      yang selalu ada 2 buah cerita dlm 1 bukursembahan dr hati kesinambungan doa cinta seorg lelaki so kpd yg belum bc dcsl kena bc dulu br leh bc pdr kisah abu hanifah n nadine yg sgt awesome.kin lama makin hebat sang jejaka berjubah, berketayap meluahkan madah dan romantis suka semua novel dr penulis ni well done laling pk maritza bukan kesinambungan kisah yg tersendiri kisah kehidupan zaza yg dihalau oleh ibunya kerana tidak mahu berkahwin dgn pilihan ibu memberi jalan bertemu dgn fadh yg romantis [...]

    2. Naira2975 says:

      Book 26 2015Pena Kayu persembahan dari hatiOh kesinambungan cerita abu hanifah Nadine rupanya I think I feel in love with Abu Hanifah here dari ceritanya sebelum ni Cerita ni sangat dekat di hati saya Adalah episod2 yang mengingatkan saya pada pengalaman yang dulu.apa yang nadine rasakan, saya memang pernah merasakannya Abu hanifah dlm cerita ni is very likeable Dah lah handsome, sangat kuat pegangan agama pulak tu tapi agak susah saya hendak imagine orang yang berjubah ni hensem Tapi saya imagi [...]

    3. Aida says:

      Persembahan Dari Hati Pena KayuFirst yang aku suka dengan doa Abu Hanifah kat Jabal Rahmah Antara doa Abu Hanifah Temukan aku dengan bidadari syurga Mu Sebagaimana Kau pertemukan Rasulullah dgn Khadijah Nabi Sulaiman dengan Balqis Sebagaimana Kau pelihara cinta Nabi Yusuf dengan Zulaikha Biarlah dia jadi yang pertama dan yang terakhir dalam hidupku.Aku hanya lelaki biasa Yang tidak punya apa apa istimewa kecuali cinta yang besar untuk perempuan itu Kirimkan dia pada seorang pencari cinta seperti [...]

    4. Faradina Azlin Azahar says:

      both stories dlm nie mmg super ohsem yeeehaaaaa i lioke PERSEMBAHAN DARI HATImembaca kembali perjalanan abu hanifah ngan nadine qhaisara, mmg wat diri ini tersengih2 hahaha omey angat depa 2 nie hahahaha paling x menahan bila pilihan di antara Ahmad Danial Naufal Amsyar ngan Abu Sulaiman aduhai nama panjang x ingat satu hal, laie satu nama, mmg no komen la kata abu hahaha tp its still a great choice in the endrghhh mmg x dapat nak disangkal lagi mmg makcik Haida tue patut dibenci tahap petala pe [...]

    5. Aylahusna Aily says:

      Yang Selalu Ada ialah novel LIMITED EDITION by IKP Ada 2 cerita 1 cerita Persembahan Dari Hati by Pena Kayu 1 lagi Maritza by Wawa Taufik.Persembahan Dari Hati Best Disebabkan saya dah baca Doa Cinta Seorang Lelaki dan terus sambung baca PDH, rasa completelah kisah Nadine dan Abu Hanifah Ada sedikit complicated bila Nadine dgn Abu berpindah Adalah sorang mak cik tu yg mengada2 Namanya Haida Menyampah dan meluat sungguh Sebab dia punya rancangan jahatlah Nadine keguguran Overall, PDH ni membuatka [...]

    6. Ogy Yusof says:

      i persembahan dari hati pena kayu Nadine membuat keputusan menyuruh ibu bapanya mencarikan jodoh utknya setelah dia dituduh mahu mengganggu pertunangan nashrin Tanpa disangka ibubapanya pergi meminang Abu hanifah, jejaka sebelah rumah yang selalu mencuri perhatiannya Nadine tidak bersetuju namun setelah diyakinkan oleh orang tuanya, dia menerima seadanya Dalam mengharungi rumahtangga, abu hanifah sering secara lembut dalam membentuk nadine menjadi isteri solehah Sedikit gangguan dari jirannya, m [...]

    7. Issofea Keisha says:

      Terima je novel YSA ni mmg x pndng buku lain dh dia duluhahhahahaha 2 cerita yg sama sama mantap sama sama hebat fabulosity la gamaknyat sgt suka 2 hero yg bukan sweet thp tanam tebu ditepi bibir lagi dh ni tahap ms lahir kembar madu agknya sb sweeeet bebenor benorhkihkih tahniah pena kayu dan wawa taufik i likeeeeee terus menghasilkan karya karya hebat yea

    8. Qamar says:

      2016 Novel11Persembahan Dari Hati Pena Kayu Sambungan dari Doa Cinta Seorang Lelaki Lama dah baca novel ni Best jugak baca kehidupan Abu Hanifah dan Nadine Boleh tahan gatal gak Abu ni Tak sangka hahahaMaritza Wawa Taufik Cerita kak Wawa biasalah sangat sweet gilos Sebulan kenal pastu terus nikah Laju betul si Fadh ni bertindak Tapi best laa sangat sweet.

    9. mrsbudu says:

      seriously rase jantung melompat keluar suka kat fadh hayyan nama pon cair dah sebut.ya bg 5 bintang kat maritza

    10. LadyKeira Zachary says:

      nice

    11. Cikgu Izanorliza says:

      naskhah limited yg sgt ohsem

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *